banner
banner1
banner3

PRODUK

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

about

apa sing kita lakoni

Shijiazhuang Haitian Amino Acid Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Iki minangka perusahaan produksi teknologi tinggi inovatif sing spesialisasine ngasilake asam amino (bahan panganan & bahan farmasi), aditif panganan lan penengah farmasi.

Lokakarya produksi dibangun kanthi standar GMP, kanthi peralatan produksi canggih, instrumen analitik canggih lan sistem manajemen terkemuka sing sampurna. Wis entuk akeh kualifikasi kalebu lisensi produksi (SC), ISO22000, ISO 9001: 2015, HACCP, Kosher, Halal, lsp.

liyane >>
Sinau Luwih Luwih

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • New technology transformation mode,research high quality products

    Teknologi

    Mode transformasi teknologi anyar, riset produk berkualitas tinggi

  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    Personel

    Perusahaan ngenalake akeh bakat, riset proyek lan tanggung jawab kanggo pelanggan

  • Professional research project team for different customer needs

    Panaliten

    Tim proyek riset profesional kanggo kabutuhan pelanggan sing beda

aplikasi

Teknik Kimia Panganan Kosmetik

  • 20 20

    20 taun pengalaman ngasilake asam amino bermutu

  • 60+ 60+

    Ngekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing saindenging jagad

  • 1500+ 1500+

    Nyedhiyakake luwih saka 1500 pelanggan sacara global

  • 100+ 100+

    Rentang Produk Wide sing Kalebu 100 Jinis Asam Amino

  • 3 3

    3 situs produksi gedhe kanggo ngasilake asam amino kelas panganan & pharma

warta

produksi, sinau lan riset

2019 FIC Shanghai

2019 FIC Shanghai

Wiwit tanggal 18 nganti 20 Maret, perusahaan kita melu ing FIC 2019 sing dianakake ing Shanghai setaun sepisan. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta. Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi langsung karo liyane ...

2019 FIC Shanghai

Wiwit tanggal 18 nganti 20 Maret, perusahaan kita melu ing FIC 2019 sing dianakake ing Shanghai setaun sepisan. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta. Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi langsung karo liyane ...
liyane >>

2018 CPHI China

Saka tanggal 20 nganti 22 Juni, perusahaan kita melu pameran CPHI sing dianakake ing Shanghai setaun setaun. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta. Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi kanthi ngadhepi ...
liyane >>