//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Babagan Kita

Babagan Kita

xx (3)

Shijiazhuang Haitian Amino Acid Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Iki minangka perusahaan produksi teknologi tinggi inovatif sing spesialisasine ngasilake asam amino (bahan panganan & bahan farmasi), aditif panganan lan penengah farmasi.

Lokakarya produksi dibangun kanthi standar GMP, kanthi peralatan produksi canggih, instrumen analitik canggih lan sistem manajemen terkemuka sing sampurna. Wis entuk akeh kualifikasi kalebu lisensi produksi (SC), ISO22000, ISO 9001: 2015, HACCP, Kosher, Halal, lsp. Kualitas produke Superior lan luar biasa. Bisa nyukupi persyaratan CP, USP, EP, BP, AJI, FCC lan standar khusus liyane kanggo para pelanggan mewah.

Kanggo nambah kemampuan inovasi kanthi terus-terusan, perusahaan mesthi ngetrapake ide pangembangan "produksi, sinau lan riset". Wis pirang-pirang taun, kerja sama erat karo pirang-pirang universitas lan lembaga riset ilmiah, terus ningkatake teknologi produksi. Asam Amino Haitian terus nambah investasi R&D, nyuntikake momentum terus menyang inovasi lan pengembangan perusahaan.

Ngandelake kualitas produk berkualitas tinggi lan layanan berkualitas tinggi, produk asam amino Haiti wis diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah, kalebu Eropa, Amerika Serikat, Jepang, Korea, lsp. Lan entuk pujian!

Asam amino Haiti, Ngupayakake karir kesehatan manungsa.

Pabrik

image5
image4
image3
image2
image1
image7

Sertifikat

ISO22000
ISO 9001 (1)
FSSC22000
MUI Halal
Kosher-3
Kosher-1
Kosher -2
ISO 9001 (2)