//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Seri asetil

  • N-Acetyl-L-Cysteine

    N-Acetyl-L-Cysteine

    Produk: N-Acetyl-L-Cysteine

    No CAS.: 616-91-1

    Standar: AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Nutrisi, aditif panganan, lsp.

    Kemasan: 25kg / drum, liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • N-Acetyl-DL-Methionine

    N-Acetyl-DL-Methionine

    Produk: N-Acetyl-DL-Methionine

    No CAS.: 1115-47-5

    Fungsi lan aplikasi: Medium kimia organik, digunakake ing obat, pestisida, industri kimia lan lapangan liyane.

    Standar: AJI97

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Glutamic acid

    Asam N-asetil-L-glutamat

    Produk: Asam N-Acetyl-L-Glutamic

    No CAS.: 1188-37-0

    Fungsi lan aplikasi: Medium kimia organik, digunakake ing obat, pestisida, industri kimia lan lapangan liyane.

    Standar: AJI92

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Glutamine

    N-Asetil-L-Glutamin

    Produk: N-Acetyl-L-Glutamine

    No CAS.: 2490-97-3

    Fungsi lan aplikasi: Iki digunakake kanggo koma, paraplegia dhuwur lan penyakit sistem saraf. Iki uga bisa digunakake kanggo perawatan neuroheadache, lumbago, poliomyelitis, encephalitis lan sekuel liyane. Bisa reaksi karo isopropoxide aluminium kanggo entuk Acetylglutamide aluminium lan nggunakake obat anti ulkus. Cocog kanggo koma, kelumpuhan, retardasi mental lan gangguan memori sing disebabake koma ati, trauma otak, tumor otak lan saraf. Iki uga bisa digunakake kanggo sekuela kelainan mental sing disebabake hemoprophylaxis 846 lan obat-obatan liyane.

    Standar: Ing Omah

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Tyrosine

    N-Acetyl-L-Tirosin

    Produk: N-Acetyl-L-Tirosin

    CAS Nomer37-55-3

    Fungsi lan aplikasi: Medium kimia organik, digunakake ing obat, pestisida, industri kimia lan lapangan liyane.

    Standar: AJI92

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Leucine

    N-Acetyl-L-Leucine

    Produk: N-Acetyl-L-Leucine

    No CAS.: 21188-21-2

    Fungsi lan aplikasi: Medium kimia organik, digunakake ing obat, pestisida, industri kimia lan lapangan liyane.

    Standar: Ing Omah

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Hydroxy proline

    Prolin N-Acetyl-L-Hydroxy

    Produk: Prolin N-Acetyl-L-Hydroxy

    No CAS.: 33996-33-7

    Fungsi lan aplikasi: Iki minangka jinis bahan mentah kanthi fungsi proteksi penghalang, digunakake ing kosmetik lan obat kuasi.

    Standar: Ing Omah

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • N-Acetyl-L-Tryptophan

    N-Acetyl-L-Tryptophan

    Produk: N-Acetyl-L-Tryptophan

    No CAS.: 1218-34-4

    Fungsi lan aplikasi: Medium kimia organik, digunakake ing obat, pestisida, industri kimia lan lapangan liyane.

    Standar: Ing Omah

    Pengepakan: 25kg / drum; 25kg / tas

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun