//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

BCAA 2: 1: 1

BCAA 2: 1: 1

Katrangan singkat:

Produk: BCAA 2: 1: 1

No CAS.: 69430-36-0

Standar: Ing Omah

Fungsi lan aplikasi: Panganan fungsional. Suplemen bergizi.

1. Ningkatake tuwuhing otot lan nyuda ngilangi otot

2. Ningkatake rilis insulin lan rilis hormon pertumbuhan.

pengepakan25kg / tas(gendhingpaket liyane miturut pesenan

MOQ: 25kg

Umur rak: 2 taun


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis: 

BCAA 2: 1: 1

Ing Omah

Katrangan

Kristal putih utawa bubuk kristal

Konten L-Leucine

46,0% ~ 54,0%

Konten L-Valine

22.0% ~ 27.0%

Konten L-Isoleusin

22.0% ~ 27.0%

Lecithin

0,3% ~ 1.0%

Kapadhetan akeh

0,20g / ml ~ 0,60g / ml

Kandhungan banyu

0,2%

Isi awu

0,4%

Logam abot

10,0mg / kg

Arsenik (Minangka)

1,0 mg / kg

Timbal (Pb)

0,5 mg / kg

Kadmium (Cd)

1,0 mg / kg

Merkurius (Hg)

0,5 mg / kg

Cacah piring total

5000cfu / g

Ragi lan cetakan

100cfu / g

Escherichia Coli

3MPN / g

Spesies Salmonella

0 / 25g

Staphylococcus aureus

10cfu / g

BCAA kalebu telung asam amino penting:

Leucine

Isoleusin

Valine

Asam amino iki diklumpukake amarga mung siji asam amino sing duwe rantai sing dadi siji sisih.

GARIS BOTOL:

Telung BCAA yaiku leusin, isoleusin lan valine. Kabeh duwe struktur molekul bercabang lan dianggep penting kanggo awak manungsa.

Kepiye Cara Nggawe Asam Amino Rantai Cabang?

BCAA nggawe potongan gedhe saka total kolam asam amino ing awak.

Bebarengan, makili udakara 35-40% kabeh asam amino esensial sing ana ing awak lan 14-18% sing ditemokake ing otot.

Beda karo asam amino liyane, BCAA biasane pecah ing otot, tinimbang ing ati. Amarga iki, dheweke dianggep duwe peran ing produksi energi sajrone olahraga.

BCAA uga duwe peran liyane ing awak sampeyan.

Kaping pisanan, awak bisa digunakake minangka blok bangunan kanggo protein lan otot.

Dheweke uga bisa melu ngatur tingkat gula getih kanthi nglestarekake toko gula ati lan otot lan ngrangsang sel supaya njupuk gula saka aliran getih sampeyan.

Apa maneh, BCAA bisa uga nyuda rasa kesel nalika ngleksanani kanthi nyuda produksi serotonin ing otak.

Saka telu kasebut, leusin dianggep duwe pengaruh paling gedhe ing kapasitas awak kanggo nggawe protein otot.

Kangge, isoleusin lan valine katon luwih efektif ngasilake energi lan ngatur tingkat gula getih.

GARIS BOTOL:

Awak sampeyan bisa nggunakake BCAA kanggo mbangun protein otot lan ngasilake energi. Dheweke uga duwe pengaruh ing otak sing nyuda lemes.

BCAA Bisa Ngurangi Lelah Sajrone Olahraga

Ngonsumsi BCAA bisa mbantu nyuda lemes fisik lan mental.

Panaliten ing peserta manungsa nglaporake nganti 15% kurang lemes ing BCAA nalika olahraga, dibandhingake karo sing diwenehi plasebo.

Kajaba iku, BCAA bisa uga luwih efektif nyuda lemes olahraga nalika ora dilatih dibandhingake karo wong sing wis trampil.

GARIS BOTOL:

Ing sawetara wong, BCAA bisa mbantu nyuda lemes olahraga. Apa iki nambah kinerja olahraga isih bisa debat.

Suplemen BCAA Ngurangi Nyenyet Otot

BCAA uga bisa mbantu otot krasa kurang lara sawise olahraga.

Siji cara bisa ditindakake yaiku kanthi nyuda tingkat getih enzim bun kinase lan laktat dehidrogenase, sing nyebabake kerusakan otot. Iki bisa nambah pamulihan lan menehi perlindungan kanggo karusakan otot.

Peserta sing diwenehi suplemen BCAA menehi rating tingkat nyeri otot nganti 33% luwih murah tinimbang sing diwenehi plasebo.

Ing sawetara kasus, sing diwenehi BCAA uga performa nganti 20% luwih apik nalika ngulang tes latihan kekuatan sing padha 24-48 jam mengko.

Nanging, efek bisa beda-beda adhedhasar jender utawa total protein ing panganan.

GARIS BOTOL:

BCAA sing dijupuk sadurunge utawa sawise latihan kekuatan bisa nyuda perih otot sawise olahraga. Nanging, efek bisa beda-beda saka siji wong liyane.

BCAA bisa nambah massa otot

Akeh wong sing tuku suplemen BCAA nglakoni kanggo nambah massa otot.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan