//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Rante cabang

  • EAA

    EAA

    Produk: EAA

    No CAS.:

    Standar: Ing Omah

    Fungsi lan aplikasi: Panganan fungsional. Suplemen bergizi.

    1. Ningkatake tuwuhing otot lan nyuda ngilangi otot

    2. Ningkatake kinerja fisik lan nyuda lemes nalika ketegangan.

    3. Nambah fungsi kekebalan awak.

    pengepakan25kg / tas(gendhingpaket liyane miturut pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • BCAA 2:1:1

    BCAA 2: 1: 1

    Produk: BCAA 2: 1: 1

    No CAS.: 69430-36-0

    Standar: Ing Omah

    Fungsi lan aplikasi: Panganan fungsional. Suplemen bergizi.

    1. Ningkatake tuwuhing otot lan nyuda ngilangi otot

    2. Ningkatake rilis insulin lan rilis hormon pertumbuhan.

    pengepakan25kg / tas(gendhingpaket liyane miturut pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • BCAA 4:1:1

    BCAA 4: 1: 1

    Produk: BCAA 4: 1: 1

    No CAS.: 69430-36-0

    Standar: Ing Omah

    Fungsi lan aplikasi: Panganan fungsional. Suplemen bergizi.

    1. Ningkatake tuwuhing otot lan nyuda ngilangi otot

    2. Ningkatake rilis insulin lan rilis hormon pertumbuhan.

    pengepakan25kg / tas(gendhingpaket liyane miturut pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun