//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

DL-Methionine

DL-Methionine

Katrangan singkat:

Produk: DL-Methionine

No CAS.: 59-51-8

Standar: AJI, USP, EP, FCC

Fungsi lan aplikasi: Aditif panganan, suplemen nutrisi, bahan-bahan farmasi dll.

Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

DL-Methionine

AJI92

USP26

EP4

FCC V

Katrangan

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

Identifikasi

Selaras

-

Sesuai karo syarat

Sesuai karo syarat

Assay

99,0% ~ 100,5%

98,5%~101,5%

99,0%~101,0%

98,5% ~ 101.5%

pH

5.6 ~ 6.1

5.6 ~ 6.1

5.4~6.1

5.6~6.1

Transmitansi

98.0%

-

-

-

Rusak ing pangatusan

≤0,30%

≤0,4%

0,5%

0,5%

Residu ing kontak

0,10%

0,5%

0.1%

0.1%

Klorida

0.020%

0,02%

0,02%

-

Logam Heavy

≤10ppm

0,0015%

0,001%

-

Wesi

≤10ppm

0.003%

-

-

Sulfat

0.020%

0,03%

0,02%

-

timbal [Pb]

-

-

-

5ppm

Arsenik

1ppm

-

0.0001%

-

Amonium

0,02%

-

0,02%

-

Asam amino liyane

Ora ana

Selaras

-

-

Pyrongen

Selaras

-

-

-

Cetha lan tanpa warna

-

-

Cetha, tanpa warna

-

Bahan sing gegandhengan

-

-

Kasedhiya karo sarat

-

Ukuran partikel

-

-

≥95% -<50um- ≥1.0% ≥100um

-

Fungsi: DL-Methionine minangka salah sawijining asam amino penting kanggo awak manungsa. Kekirangan bisa nyebabake kelainan ati lan ginjel. Penting banget kanggo nglindhungi fungsi ati. Bisa nyengkuyung tuwuh rambut lan kuku, lan efek detoksifikasi lan nambah kegiatan otot.

Rasane asam jeruk ana gandhengane karo methionine lan bisa dirumusake minangka agen rasa.
Bisa digunakake kanggo infus asam amino lan nyiyapake asam amino lengkap.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan