//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Jinis DL

  • DL-Methionine

    DL-Methionine

    Produk: DL-Methionine

    No CAS.: 59-51-8

    Standar: AJI, USP, EP, FCC

    Fungsi lan aplikasi: Aditif panganan, suplemen nutrisi, bahan-bahan farmasi dll.

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • DL-Phenylalanine

    DL-Phenylalanine

    Produk: DL-Phenylalanine

    No CAS.: 150-30-1

    Standar: FCC

    Fungsi lan aplikasi: Iki digunakake minangka suplemen nutrisi, aditif panganan lan aditif minuman. Uga bisa digunakake minangka bahan baku farmasi.

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • DL-Alanine

    DL-Alanine

    Produk: DL-Alanine

    No CAS.: 302-72-7

    Standar: AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Umume digunakake ing industri pangolahan panganan minangka suplemen nutrisi lan bumbu. Kapindho, digunakake ing industri farmasi. Rasane enak lan bisa nambah efek bumbu bumbu kimia.

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun