//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Glisine

Glisine

Katrangan singkat:

Produk: Glycine

No CAS.: 56-40-6

Standar: USP, BP, EP, FCC, E640

Fungsi lan aplikasi: Perasa, anti-oksidan, pengawet, aditif pakan, lsp

pengepakan25kg / tas(gendhing600kg / tas, paket liyane miturut pesenan

MOQ: 25kg

Umur rak: 2 taun


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis: 

Glisine

CP2015

AJI92

USP32

USP40

GB25542-2010

Katrangan

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

/

/

Partikel kristal utawa bubuk kristal

Identifikasi

Selaras

Selaras

Selaras

Selaras

/

Assay (%)

≥99.0

98.5-101.5

98.5-101.5

98.5-101.5

/

pH

5.6-6.6

5.9-6.4

/

/

5.5-7.0

Transmisi (%)

≥98.0

≥98.0

/

/

/

Mundhut pangatusan (%)

≤0.2

≤0.2

≤0.2

≤0.2

/

Sisa ing kontak (%)

≤0.1

≤0.1

≤0.1

≤0.1

/

Klorida (%)

0,007

0,007

0,007

0,007

0.01

Logam Heavy (%)

0.001

0.001

0.002

0.002

0.001

Wesi (%)

0.001

0.001

0.001

/

/

Sulfat (%)

0,006

0,006

0.0065

0.0065

/

Endotoxin

<20EU / g

/

/

/

/

Arsenik (%)

0.0001

0.0001

/

/

0.0001

Amonium (%)

0.02

0.02

/

/

/

Asam amino liyane

Selaras

Selaras

/

/

/

Pirogen

/

Selaras

/

/

/

Bahan-bahan hidrogen

/

/

Selaras

/

/

Kejelasan solusi

/

/

/

/

Lulus tes

Werna

/

/

/

/

Putih

Fungsi: Glisine, uga dikenal minangka asam aminoacetic, umume digunakake kanggo nggawe rasa.

Perasa lan alanine digunakake ing minuman beralkohol. Tambahan: 0,4% kanggo anggur, 0,2% kanggo wiski, lan 1,0% kanggo sampanye. Liyane, kayata sup bubuk, nambah udakara 2%; panganan asinan lees 1%. Bisa digunakake kanggo saus bumbu amarga rasane kaya udang lan iwak sotong nganti tekan tartamtu.
Efek hambat tartamtu ing reproduksi Bacillus subtilis lan E. coli. Mula, bisa digunakake minangka bahan pengawet kanggo produk surimi, mentega kacang, lsp. Kanthi jumlah tambahan 1% nganti 2%.
Efek buffer Glycine minangka zwitterion kanthi gugus amino lan karboksil, saengga nduweni sifat buffer sing kuat. Bisa nyangga rasa uyah lan cuka. Jumlah aditif yaiku 0,3% ~ 0,7% kanggo produk asin lan 0,05% ~ 0,5% kanggo produk jeruk.
Efek antioksidan (nggunakake chelasi logam) ditambah karo krim, keju, lan margarin bisa nambah umur 3 nganti 4 kali. Kanggo nyetabilake lemak babi ing panggang, ditambah glukosa 2,5% lan glikine 0,5%. Tambah 0,1% nganti 0,5% glepung gandum kanggo mie instan, sing uga bisa digunakake kanggo bumbu. Digunakake kanthi medis minangka antacid (hyperacidity), agen perawatan malnutrisi otot, antidote, lan liya-liyane. Iki uga minangka bahan baku sintetis kanggo asam amino kayata threonine.
Digunakake minangka buffer, digunakake kanggo nyiapake medium budaya jaringan, tembaga, emas lan perak, digunakake kanggo ngobati myasthenia gravis lan atrofi otot progresif, hyperacidity, enteritis kronis, hiperprolemia ing bocah, lsp.
Perawatan gravitasi myasthenia lan atrofi otot sing maju; perawatan hiperlipidemia lambung, enteritis kronis (biasane digunakake ing kombinasi karo antacid); dikombinasikake karo aspirin, bisa nyuda iritasi ing weteng; perawatan bocah hiperprolemia; minangka sumber nitrogen kanggo ngasilake asam amino sing ora penting ditambahake ing injeksi asam amino campuran.
Ing industri farmasi, bisa digunakake minangka obat kanggo sinau mikroorganisme medis lan metabolisme asam amino biokimia;
Digunakake minangka buffer chlortetracycline, obat penyakit anti-Parkinson L-dopa, vitamin B6, lan threonine lan asam amino liyane;
Digunakake minangka infus nutrisi asam amino;
Digunakake minangka bahan baku cephalosporin; panengah thiamphenicol; medium asam asetat imidazol sintetis, lsp;
Digunakake minangka bahan baku kosmetik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan