//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Alanine

L-Alanine

Katrangan singkat:

Produk: L-Alanine

No CAS.: 56-41-7

Standar: USP, AJI, CP, GB

Fungsi lan aplikasi: aditif panganan, suplemen nutrisi, Bahan-bahan Farmasi, lsp

Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

L-Alanine

CP2015

AJI92

USP40

USP32

GB25543-2010

Katrangan

Kristal putih utawa meh putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

—–

-

Kristal putih utawa bubuk kristal

Identifikasi

Selaras

Selaras

Selaras

-

-

Assay

≥98.5%

99,0% ~ 101,0%

98,5% ~ 101.5%

98,5% ~ 101.5%

98,5% ~ 101.5%

pH

5.5 ~ 7.0

5.7 ~ 6.7

5,5 ~ 7,0

5,5 ~ 7,0

5.7 ~ 6.7

Transmitansi

98.0%

98.0%

-

-

-

Rusak ing pangatusan

0,2%

≤0,20%

0,2%

0,2%

≤0,20%

Residu ing kontak

0.1%

0,10%

≤0. 15%

0.1%

≤0,20%

Klorida

0,02%

0.020%

0,05%

0,05%

-

Logam Heavy

0,001%

≤10ppm

≤15ppm

≤15ppm

≤10mg / kg

Wesi

0,001%

≤10ppm

0,003%

0,003%

-

Sulfat

0,02%

0.020%

0,03%

0,03%

-

Endotoxin

< 20EU / g

-

-

-

-

Arsenik

0.0001%

1ppm

-

-

≤1mg / kg

Amonium

0,02%

0,02%

-

-

-

Asam amino liyane

Selaras

Selaras

Selaras

-

-

Pirogen

-

Selaras

-

-

-

Rotasi Khusus

+ 14,0 ° ~ + 15,0 °

+ 14,3 ° ~ + 15,2 °

﹢ 13,7 ° ~ ﹢ 15,1 °

﹢ 13,7 ° ~ ﹢ 15,1 °

+ 13.5 ~ + 15.5

Fungsi lan aplikasi:

L-Alanine bisa nambah nilai nutrisi panganan, ing macem-macem panganan lan omben-omben, kayata: roti, kue es, teh buah, produk susu, minuman berkarbonat, sorbet, lsp. Nambahake 0.1 ~ 1% alanin bisa nambah panggunaan protein ing panganan lan omben-omben, lan amarga alanine duwe ciri langsung diserep karo sel, mula bisa cepet pulih amarga lemes lan nyegerake semangat sawise ngombe.

Nambah rasa rasa legi sintetis, nambah rasa legi lan nyuda dosis. Nambahake 1 ~ 10% alanine menyang pemanis majemuk bisa nambah rasa legi lan nambahi rasa legi minangka pemanis alami, lan nambah rasa.
Alanine uga salah sawijining bahan baku kanggo sintesis rasa legi Alitame (L-aspartyl-D-alanine, 600 kali legi sukrosa).
Digunakake minangka panambah rasa. Bisa nambah efek bumbu saka bumbu; iki uga bisa digunakake minangka korektor asam kanggo nambah asem asam organik.
L-alanine minangka bahan baku penting kanggo sintesis VB6.
"Injeksi Asam Amino-800 ″ karo L-alanine minangka bahan utama kanggo ngrawat ati lan encephalopathy lan nyebabake pasien koma hepatik tangi kanthi cepet. Iki uga obat diuretik.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita