//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Asam L-Glutamat

Asam L-Glutamat

Katrangan singkat:

Produk: Asam L-Glutamat

No CAS.: 56-86-0

Standar: CP, AJI

Fungsi lan aplikasi: Suplemen nutrisi, aditif panganan, bahan baku kosmetik, penengah farmasi, lsp

Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

Asam L-glutamat

CP2015

AJI97

Katrangan

Kristal putih utawa bubuk kristal

Kristal putih utawa bubuk kristal

Identifikasi

Selaras

Selaras

Assay

≥98.5%

98,5% ~ 100,5%

pH

-

3.0 ~ 3.5

Transmitansi

98.0%

98.0%

Rusak ing pangatusan

0,5%

0,10%

Residu ing kontak

0.1%

0,10%

Klorida

0,02%

0.020%

Logam Heavy

0,001%

≤10ppm

Wesi

0.0005%

≤10ppm

Sulfat

0,02%

0.020%

Endotoxin

< 20EU / g

-

Arsenik

0.0001%

1ppm

Amonium

0,02%

0,02%

Asam amino liyane

Selaras

Selaras

Pirogen

-

Selaras

Bahan-bahan hidrogen

—–

—–

bening lan warna kurang

—-

—–

Rotasi Khusus

+ 31,5 ° ~ + 32.5 °

+ 31,5 ° ~ + 32,4 °

Fungsi: Asam l-glutamat umume digunakake ing produksi glutamat monosodium, rempah-rempah, uga sulih uyah, suplemen nutrisi lan reagen biokimia. Asam l-glutamat dhewe bisa digunakake minangka obat kanggo melu metabolisme protein lan gula ing otak lan ningkatake proses oksidasi. Produk kasebut gabung karo amonia ing awak kanggo mbentuk glutamin sing ora beracun, sing nyuda amonia getih lan ngilangi gejala koma ati. Utamane digunakake kanggo ngobati koma hati lan insuffisiensi ati sing parah, nanging efek kasebut ora nyenengake banget; yen dikombinasikake karo obat antiepilepsi, isih bisa ngobati kejang epilepsi cilik lan kejang psikomotor. Asam glutamat racemik digunakake ing produksi obat lan uga digunakake minangka reagen biokimia.
Biasane ora digunakake dhewe, nanging digunakake bebarengan karo antioksidan fenol lan quinone kanggo entuk efek sinergis sing apik.
Asam glutamat digunakake minangka agen kompleks kanggo plating electroless.
Digunakake ing obat-obatan, aditif panganan, penguat nutrisi;
Kanggo riset biokimia, digunakake ing obat kanggo nyegah koma hepatik, nyegah epilepsi, nyuda ketonuria lan ketemia; efektif kanggo penyakit ati, skizofrenia, lan neurasthenia
Pengganti uyah, suplemen nutrisi, agen rasa (umume digunakake kanggo daging, sup, unggas, lsp). Uga bisa digunakake minangka penghambat kristal magnesium amonium fosfat ing produk banyu kaleng kayata udang lan kepiting, kanthi dosis 0,3% nganti 1,6%. Bisa digunakake minangka rempah-rempah miturut peraturan GB negara saya 2760-96;
Salah sawijining uyah natrium, sodium glutamat digunakake kanggo bumbu, lan produk komersial kalebu MSG lan glutamat monosodium.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita