//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Lysine HCL

L-Lysine HCL

Katrangan singkat:

Produk: L-Lysine HCL

No CAS.: 657-27-2

Standar: CP, AJI, USP, GB

Fungsi lan aplikasi: Suplemen nutrisi, petugas nutrisi, aditif panganan, minuman energi, panganan hewan peliharaan, bahan kosmetik, perantara farmasi, lsp

Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

L-Lysine HCL

CP2015

AJI92

USP32

USP40

GB1903.1-2015

Katrangan

Kristal kristal putih utawa bubuk kristal

Bubuk putih

bubuk crystanlline putih

—–

Kristal kristal putih utawa bubuk kristal

Ambu ora enak

-

- -

-

Tanpa ambu

timbal

-

- -

-

≤5,0 mg / kg

Identifikasi

Selaras

Selaras

Selaras

Selaras

-

Assay

≥98.5%

99,0% ~ 100,5%

98,5%~101,5%

98,5%~101,5%

98.5 ~ 101.5

pH

5.0 ~ 6.0

5.0 ~ 6.0

5.0 ~ 6.0

-

5.0 ~ 6.0

Transmitansi

98.0%

98.0%

-

-

≥95,0%

Rusak ing pangatusan

≤0,4%

0,40%

≤0,4%

≤0,4%

≤1,0%

Residu ing kontak

0.1%

0,10%

≤0. 1%

≤0. 1%

0,2%

Klorida

19,0%~19,6%

19,12% ~ 19,51%

19,0% -19,6%

19,0% -19,6%

-

Logam Heavy

0,001%

≤10ppm

0,0015%

≤15ppm

-

Wesi

0,003%

≤10ppm

0,003%

30ppm

-

Sulfat

0,02%

0.020%

0,03%

0,03%

-

Endotoxin

<10EU / g

-

—–

-

-

Arsenik

0.0001%

1ppm

-

-

≤1,0 mg / kg

Amonium

0,02%

0,02%

-

-

0,02%

Asam amino liyane

Selaras

Selaras

Selaras

Selaras

-

Pirogen

-

Selaras

-

-

-

Kotor organik sing ora stabil

—–

—–

Ketuhi sarat

-

-

Rotasi Khusus

+ 20,4 ° ~ + 21,5 °

+ 20,7 ° ~ + 21,5 °

+ 20,4 ~ + 21,4 °

+ 20,4 ~ + 21,4 °

+ 20.3 ~ + 21.5

Fungsi: Suplemen nutrisi. Digunakake kanggo nguatake lisin ing panganan. Lysine sing ana ing rye, beras, jagung, tepung kacang, lan liya-liyane minangka asam amino sing diwatesi, lan lisin sing ana ing gandum, wijen, lan gandum minangka asam amino sing diwatesi kaping pisanan. Isih bisa digunakake minangka penguat nutrisi medium ing mayones, susu, mi instan, roti lan glepung. Uga bisa digunakake kanggo bumbu kanggo nambah rasa.
1. Melu pembentukan jaringan ikat lan interstitium epitel mikrovaskuler, lan njaga permeabilitas normal
2. Bisa nambah nafsu makan, ningkatake sekresi pepsin, ningkatake kekebalan, ningkatake ketahanan pertumbuhan, nyegah pembusukan waos, lan ningkatake tuwuhing bocah
3. Nambah panyerepan kalsium lan ningkatake tuwuhing balung
4. Yen kurang, bakal nyuda sensitivitas wong, wanita bakal mandheg menstruasi, anemia, pusing, pusing lan mual lan gejala liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita