//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Phenylalanine

L-Phenylalanine

Katrangan singkat:

Produk: L-Phenylalanine

No CAS.: 63-91-2

Standar: AJI, CP, USP, FCC

Fungsi lan aplikasi: Aditif panganan, suplemen nutrisi, penengah farmasi, lsp.

Kemasan: 25kg / drum, liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

L-Phenylalanine CP2015 AJI92 USP40 FCCVI
Katrangan Kristal putih utawa bubuk kristal Kristal putih utawa bubuk kristal Kristal putih utawa bubuk kristal Kristal putih utawa bubuk kristal
Identifikasi Selaras Selaras Selaras Penyerapan Inframerah
Assay ≥98.5% 99,0%~100,5% 98,5% ~ 101.5% 98,5% ~ 101.5%
pH 5.4 ~ 6.0 5.4 ~ 6.0 5.5 ~ 7.0 5.4 ~ 6.0
Transmitansi 98.0% 98.0% - -
Rusak ing pangatusan 0,2% ≤0,20% ≤0,3% 0,2%
Residu ing kontak 0.1% 0,10% ≤0,4% 0.1%
Klorida 0,02% 0.020% 0,05% 0,02%
Logam Heavy 0,001% ≤10ppm ≤15ppm ≤15mg / kg
Timbal - - - ≤5 mg / kg
Wesi 0,001% ≤10ppm 30ppm -
Sulfat 0,02% 0.020% 0,03% -
Endotoxin <25EU / g - - -
Arsenik 0.0001% 1ppm - ≤2mg / kg
Amonium 0,02% 0,02% - -
Asam amino liyane Selaras Selaras Selaras -
Pyrongen - Selaras - -
Rotasi Khusus -33.5 ° ~ -35.0 ° -33.5 ° ~ -35.0 ° -32.7 ° ~ -34.7 ° -33.2 ° ~ -35.2 °

Phenylalanine minangka asam amino sing ditemokake ing pirang-pirang panganan lan digunakake awak kanggo ngasilake protein lan molekul penting liyane.

Phenylalanine minangka asam amino, yaiku blok protein ing awak sampeyan.

Awak sampeyan ora bisa ngasilake cukup L-fenilalanin dhewe, mula dianggep asam amino esensial sing kudu dipikolehi liwat panganan.

Iki ditemokake ing macem-macem panganan - sumber tanduran lan kewan.

Saliyane peran ing produksi protein, fenilalanin digunakake kanggo nggawe molekul penting liyane ing awak, sawetara sing ngirim sinyal ing antarane bagean awak sing beda.

Phenylalanine wis ditliti minangka perawatan kanggo sawetara kahanan medis, kalebu kelainan kulit, depresi lan rasa nyeri.

Amarga fenilalanin digunakake kanggo nggawe molekul kasebut ing awak, mula wis ditliti minangka perawatan potensial kanggo kahanan tartamtu, kalebu depresi.

Nanging, ana dhukungan minimal kanggo efek fenilalanin ing depresi, lan umume panliten durung nemokake mupangat sing jelas.

Saliyane vitiligo lan depresi, fenilalanin uga wis ditliti kanggo efek potensial ing:

Nyeri: Wangun D saka fenilalanin bisa uga nyuda rasa nyuda sawetara kasus, sanajan asil panaliten dicampur.

Penarikan alkohol: Sawetara panliten nuduhake manawa asam amino iki, uga karo asam amino liyane, bisa mbantu nyuda gejala penarikan alkohol.

Penyakit Parkinson: Bukti sing sithik banget nuduhake yen fenilalanin bisa uga migunani kanggo ngobati penyakit Parkinson, nanging luwih akeh panelitian dibutuhake.

ADHD: Saiki, riset ora nuduhake mupangat asam amino iki kanggo perawatan kelainan hiperaktif defisit perhatian (ADHD).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita