//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

L-Triptophan

L-Triptophan

Katrangan singkat:

Produk: L-Tryptophan

No CAS.: 73-22-3

Standar: CP, AJI, USP

Fungsi lan aplikasi: Nutrisi, penengah farmasi, aditif panganan, lsp.

Kemasan: 25kg / drum, liyane sing dibutuhake

MOQ25kg

Umur rak: rong taun


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi:

L-Triptophan CP2015 AJI92 USP32 USP40
Katrangan Kristal putih dadi kuning utawa bubuk kristal Kristal putih nganti kuning kuning utawa bubuk kristal - -
Identifikasi Selaras Selaras - Selaras
Assay ≥99,0% 98,5% ~ 100,5% 98,5% ~ 101.5% 98,5% ~ 101.5%
pH 5.4~6.4 5.4~6.4 5.5 ~ 7.0 5.5 ~ 7.0
Transmitansi ≥95,0% ≥95,0% - -
Rusak ing pangatusan 0,2% ≤0,20% ≤0,3% ≤0,3%
Residu ing kontak 0.1% 0,10% 0.1% 0.1%
Klorida 0,02% 0.020% 0,05% 0,05%
Logam Heavy 0,001% ≤10ppm ≤15ppm ≤15ppm
Wesi 0,002% ≤20ppm 30ppm 30ppm
Sulfat 0,02% 0.020% 0,03% 0,03%
Endotoxin <50EU / g - - -
Arsenik 0.0001% 1ppm - -
Amonium 0,02% 0,02% - -
Asam amino liyane Selaras Ketuhi syarat - -
Pyrongen - Selaras - -
Rotasi Khusus -30,0 ° ~ -32,5 ° -30,0 ° ~ -32,5 ° -29,4 ° ~ -32,8 ° -29,4 ° ~ -32,8 °
Kotor organik - - - Selaras

Fungsi : Tryptophan minangka prekursor saka neurotransmitter penting awak manungsa 5-hidroksitrestamin lan salah sawijining asam amino esensial; digunakake ing suplemen nutrisi kanggo wanita hamil lan bubuk susu khusus kanggo bayi; digunakake ing perawatan kurang niacin (pellagra) Obat; minangka tranquilizer, ngatur irama mental lan nambah turu. Fungsi liyane kalebu
Ningkatake sintesis hemoglobin
Nyegah lan ngobati mang
Ningkatake tuwuh lan nambah napsu
Rasa legi kasebut ana 35 kali tinimbang gula pasir, lan luwih becik tumrap wong sing ngalami diabetes lan obesitas mangan pasta gigi lan panganan gula.
Suplemen nutrisi. Antioksidan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita