//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

2018 CPHI China

Saka tanggal 20 nganti 22 Juni, perusahaan kita melu pameran CPHI sing dianakake ing Shanghai setaun setaun. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta.

Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi langsung karo luwih akeh pelanggan lan nuduhake filosofi lan kekuwatan Haitian kanggo akeh pelanggan domestik lan manca.

Sanalika, informasi pasar lan kabutuhan pelanggan dingerteni banget, lan pameran kasebut sukses banget.

xx (3)


Wektu kiriman: Mei-18-2020