//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

2019 FIC Shanghai

Wiwit tanggal 18 nganti 20 Maret, perusahaan kita melu ing FIC 2019 sing dianakake ing Shanghai setaun sepisan. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta.

Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi langsung karo luwih akeh pelanggan lan nuduhake filosofi lan kekuwatan Haitian kanggo akeh pelanggan domestik lan manca.

Sanalika, informasi pasar lan kabutuhan pelanggan dingerteni banget, lan pameran kasebut sukses banget.

xx (1)

xx (2)


Wektu kiriman: Jul-27-2020