//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • 2019 FIC Shanghai

    2019 FIC Shanghai

    Wiwit tanggal 18 nganti 20 Maret, perusahaan kita melu ing FIC 2019 sing dianakake ing Shanghai setaun sepisan. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta. Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi langsung karo liyane ...
    Waca liyane
  • 2018 CPHI China

    2018 CPHI China

    Saka tanggal 20 nganti 22 Juni, perusahaan kita melu pameran CPHI sing dianakake ing Shanghai setaun setaun. Pameran kasebut minangka salah sawijining pameran utama ing industri farmasi, kanthi puluhan ewu peserta. Liwat partisipasi iki, kita duwe kesempatan kanggo komunikasi kanthi ngadhepi ...
    Waca liyane
  • 2018 Vitafoods

    2018 Vitafoods

    Saka tanggal 15 nganti 17 Mei, perusahaan kita melu pameran Vitafoods sing dianakake ing Jenewa, Swiss. Pameran kasebut minangka pameran industri sing pengaruh ing industri panganan Eropa kanthi puluhan ewu peserta. Liwat pameran iki, kita duwe kesempatan kanggo nindakake adhep-adhepan ...
    Waca liyane
  • FIA Thailand

    Wiwit tanggal 11 nganti 13 September, 2019, perusahaan kami melu pameran Bahan-Bahan Panganan Asia sing dianakake ing Bangkok, Thailand. Pameran kasebut minangka pameran industri sing pengaruh ing industri panganan Asia, kanthi puluhan ewu peserta. Thailand duweni potensi pasar sing gedhe, utamane ...
    Waca liyane
  • CPHI India

    Wiwit tanggal 26 nganti 28 November, 2019, perusahaan kami melu pameran CPHI sing dianakake ing New Delhi, India. Pameran kasebut minangka pameran industri sing berpengaruh ing industri farmasi lan panganan Asia, kanthi puluhan ewu peserta. India duweni potensi pasar sing gedhe, utamane ing ...
    Waca liyane
  • CPHI (Frankfurt)

    Saka tanggal 5 nganti 7 November 2019, kita melu pameran CPHI sing dianakake ing Frankfurt, Jerman. Pameran kasebut minangka pameran industri sing berpengaruh ing industri farmasi lan panganan Eropa, kanthi puluhan ewu peserta. Eropa duweni potensi pasar sing gedhe, utamane olahraga ...
    Waca liyane