//cdncn.goodao.net/haitianamino/45cacdf5.jpg

Produk

  • DL-Methionine

    DL-Methionine

    Produk: DL-Methionine

    No CAS.: 59-51-8

    Standar: AJI, USP, EP, FCC

    Fungsi lan aplikasi: Aditif panganan, suplemen nutrisi, bahan-bahan farmasi dll.

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • Glycine

    Glisine

    Produk: Glycine

    No CAS.: 56-40-6

    Standar: USP, BP, EP, FCC, E640

    Fungsi lan aplikasi: Perasa, anti-oksidan, pengawet, aditif pakan, lsp

    pengepakan25kg / tas(gendhing600kg / tas, paket liyane miturut pesenan

    MOQ: 25kg

    Umur rak: 2 taun

  • L-Methionine

    L-Methionine

    Produk: L-Methionine

    No CAS.: 63-68-3

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Agen rasa, suplemen nutrisi, aditif panganan, aditif pakan, penengah farmasi, panambah rasa, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Threonine

    L-Threonine

    Produk: L-Threonine

    No CAS.: 72-19-5

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Nutrisi, penengah farmasi, aditif panganan, lsp.

    Kemasan: 25kg / tas(gendhing), wong liya sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Tryptophan

    L-Triptophan

    Produk: L-Tryptophan

    No CAS.: 73-22-3

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Nutrisi, penengah farmasi, aditif panganan, lsp.

    Kemasan: 25kg / drum, liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Alanine

    L-Alanine

    Produk: L-Alanine

    No CAS.: 56-41-7

    Standar: USP, AJI, CP, GB

    Fungsi lan aplikasi: aditif panganan, suplemen nutrisi, Bahan-bahan Farmasi, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Glutamic Acid

    Asam L-Glutamat

    Produk: Asam L-Glutamat

    No CAS.: 56-86-0

    Standar: CP, AJI

    Fungsi lan aplikasi: Suplemen nutrisi, aditif panganan, bahan baku kosmetik, penengah farmasi, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Lysine HCL

    L-Lysine HCL

    Produk: L-Lysine HCL

    No CAS.: 657-27-2

    Standar: CP, AJI, USP, GB

    Fungsi lan aplikasi: Suplemen nutrisi, petugas nutrisi, aditif panganan, minuman energi, panganan hewan peliharaan, bahan kosmetik, perantara farmasi, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Glutamine

    L-Glutamin

    Produk: L-Glutamine

    No CAS.: 56-85-9

    Standar: AJI, USP, FCC

    Fungsi lan aplikasi: Suplemen panganan, formula bayi sing fungsional, omben olahraga, bar energi, obat saluran pencernaan, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

     

  • L-Glutamic acid HCL

    L-asam glutamat HCL

    Produk: asam L-Glutamic HCL

    No CAS.: 138-15-8

    Standar: AJI

    Fungsi lan aplikasi: Nambah rasa, agen uyah pengganti, panambah rasa, agen nutrisi, suplemen panganan, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Lysine base

    Dhasar L-lisin

    Produk: Basis L-lisin

    No CAS.: 56-87-1

    Standar: Ing Omah

    Fungsi lan aplikasi: Petugas pangan lan aditif pakan uga digunakake ing obat, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun

  • L-Leucine

    L-Leucine

    Produk: L-Leucine

    No CAS.: 61-90-5

    Standar: CP, AJI, USP

    Fungsi lan aplikasi: Suplemen nutrisi, aditif panganan, bahan baku farmasi, penengah farmasi, lsp

    Kemasan: 25kg / tas (drum), liyane sing dibutuhake

    MOQ25kg

    Umur rak: rong taun